ΔΩΡΕΑΝ EΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΟΥ!
ΠΡΟΛΑΒΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
# 1 γυναικειο Fashion store #
tasinolakia
Καλάθι
Κλείσιμο
ΑρχικήΣχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η πολλά υποσσχόμενη νούμερο ένα πηγή που χρειάζεστε. Είμαστε αφοσιωμένοι στον σημαντικό μας σκοπό δηλαδή να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει με έμφαση στη μοναδικότητα, την ποιότητα και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά ιδρύθηκε το 2022 από την S.S.ta Sinolakia.com κι έχει να διασχίσει πολύ δρόμο από το Ηράκλειο Κρήτης, ωστόσο από το ξεκίνημά του κιόλας διαθέτει το μεράκι, την φαντασία & το όραμα να ντύνεται η σύγχρονη γυναίκα με στυλ και με low-budget πορτοφόλι, κι η ανταπόκριση σας είναι μαγική αίσθηση. 


Όταν ξεκινήσαμε, το ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ να προσφέρουμε το καλύτερο μας οδήγησε και μας έκανε να νιώθουμε πολύ δημιουργικοί.
Ελπίζουμε να απολαύσετε τα προϊόντα μας όσο εμείς απολαμβάνουμε να σας τα προσφέρουμε.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ποικιλία σε ρούχα & κόσμημα σε ασυναγώνιστες τιμές. Ότι φέρνουμε είναι υψηλής ποιότητας κι επιλέγουμε τι θα θέλαμε να περιέχει η δική μας ντουλάπα! Πηγή έμπνευσής μας η ζωή και η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας, της εργαζόμενης , της μητέρας, της φοιτήτριας και γενικότερα όλων των τύπων γυναικών που αγαπάνε το στυλ και την μόδα. Προβάλλουμε την αισθητική μας στα ρούχα μας και τα κοσμήματα καθρεφτίζοντας ένα ξεχωριστό & απαράμιλλο στυλ.
Το πάθος μας και το μεράκι μας το μετατρέψαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε μπροστά σας.

Έμπνευσή μας; όλες εκείνες οι γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν για το στυλ τους, που θέλουν να νιώθουν μοναδική, θηλυκή και κομψή μέσα στην ημέρα, κάθε μέρα, όλη μέρα!

Στις συλλογές μας θα βρείτε sport/casual προτάσεις με πιο καθημερινά κομμάτια για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς και luxury/evening προτάσεις για βραδινές και ιδιαίτερες περιστάσεις. 

Περιηγηθείτε ελεύθερα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε! Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας για την μέχρι τώρα πορεία μας και φυσικά με την πάροδο του χρόνου χωράνε πάντα βήματα βελτίωσης, εξέλιξης και προόδου σε όλα τα επίπεδα του E-SHOP.

Καλώς ορίσατε στο Ε SHOP που τα έχει όλα.

Καλές Αγορές!

Με εκτίμηση,
taSinolakia.com Team

S&A

0
YOUR CART
  • No products in the cart.